top of page
Aksglæde Grafik

Skobutik og Skomager

Allerede i begyndelsen af 1900-tallet kunne borgere i Svendborg få repareret fodtøj i skomagerværkstedet, der nu er Aksglæde Skobutik. Dengang lå værkstedet i Pistolstræde, men i 80èrne, flyttede værkstedet rundt om hjørnet til Møllergade 31, da bygningen blev renoveret.

Ulla Aksglæde overtog den lille butik i Møllergade 31 og skomagerværkstedet 1. januar 2008.

Allerede efter et år blev nabobutikken ledig, og Ulla greb chancen for udvidelse, da det kneb med pladsen til det nye fodtøj.


I butikken sælger vi kvalitetssko som er bekvemt og godt for fødderne. Vi hjælper gerne med råd og vejledning med fodtøj og indlæg.

MBT, Green Comfort, Merrell, Sanita, Jacoform, Haflinger og mange flere mærker fører vi.

Desuden forhandles mange typer indlæg, sokker, stokke, lædervarer, tilbehør og plejemidler til fodtøj.
 

Vi laver skomagerarbejde og reparerer mange forskellige ting. Eksempelvis udblokning af sko og støvler, forsåling, bagflik, limning, såvel som reparation af trykknapper, tasker, læder og meget mere.

Vi bestræber os altid på at gøre et pænt og holdbart stykke arbejde, som vi kan stå inde for og går aldrig på kompromis med kvaliteten! Derfor forbeholder vi os også retten til at sige fra, når vi ikke kan love en god nok kvalitet.

Med andre ord: Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest - så siger vi hellere fra!

Aksglæde Grafik
Aksglæde butik facade
Cittaslow Snegl Logo

Aksglæde Skobutik
Møllergade 31
5700 Svendborg

62 21 05 90

Post@Aksglaede.com

Mandag - Fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 13:00

Aksglæde butik facade
Ulla Aksglæde

Ulla

Ulla er chefen hos Aksglæde. Hjælper og vejleder i sko, indlæg, kompressions strømper, lædervarer og pleje til sko. Har du sy reparationer kan Ulla, som vi ofte siger, trylle og finder næsten altid en løsning. 

Katrine Aksglæde

Katrine

Katrine er næste generation i Aksglæde. Hjælper og vejleder i sko, indlæg, kompressions strømper og pleje til sko. 

Er under kyndig oplæring.

Arne Aksglæde

Arne

Skomager og violinmanden i Aksglæde. Har du sko der mangler nye hæle, forsål eller andre reparationer så er det Arne der fixer. I Musikbutikken finder du ham også, hvor han især kan hjælpe med violiner. 

Cittaslow

Aksglæde Skobutik er en del af Cittaslow - Svendborg, men hvad er det?

Cittaslow er et international netværk af mindre byer, der arbejder for at forbedre livskvaliteten for deres indbyggere. I Cittaslow fokuserer man på bæredygtig udvikling, kvalitet frem for kvantitet og på at skynde sig langsomt for at give plads til det gode liv.
 

Svendborg Kommune blev i marts 2008 optaget i det internationale netværk af Cittaslowbyer, fordi byen på mange måder rummer alt det, som udgør en ”rigtig Cittaslow”.

Cittaslow Svendborg logo
Cittaslow Svendborg - tid til kvalitet

Svendborg har formået at udvikle sig i pagt med sin særlige maritime kultur og historie, som lever videre i byens puls i dag. Byen er tilmed kendt for sin skønne beliggenhed, sit engagement for lokale råvarer og sin hyggelige og atmosfærefyldte bymidte, der byder på et levende og alsididigt café-, gade-, kultur- og natteliv.

Der er kort sagt en særlig stemning, intensitet og unikhed over Svendborg, som vi i fremtiden ønsker at bevare og udvikle ved at være Cittaslow.

bottom of page